Je zet het ontbijt klaar en bereidt het avondmaal voor.
Je bereidt een verzorgde saladbar.
Je helpt bij het serveren van maaltijden in het patiëntenrestaurant.
Je helpt mee in het onderhoud van de koude en warme keuken.
Jouw profiel
Zelfstandig kunnen werken en in team.
Zin voor verantwoordelijkheid.
Je hebt reeds ervaring als keukenmedewerker in een grootkeuken.
Dynamisch en gemotiveerd.
Je kan werken volgens de geldende hygiëne normen.
Aanbod
Een gevarieerde job in een kleinschalige organisatie.
Je werkt van 7u30 tot 14u45 en 1 avond tot 19u in een 3-dagen werkweek.
Je werkt 1 zondag op 3 van 8u tot 14u.
Verloning volgens de sectorale barema's ( IFIC ) met extra legale voordelen ( gratis hospitalisatieverzekering, benefits@work, fietslease, maaltijdcheques )
Een contract onbepaalde duur 19/38 met overnamen van relevante anciënniteit en indiensttreding op 29/04.